Κουνέλια

Έλλην Γίγαντας

Περιοχή:
Τιμή: 100€

Πωλούνται βελτιωμενα Κουνελια πεταλούδα. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Περιοχή:
Τιμή: 1€

Διαθεσιμα Νέας Ζηλανδίας καθαρόαιμα, απαλλαγμένα από αιμομεικτικες παραγωγές , βιολογικά , έτοιμα για αναπαραγωγή στην Στυλίδα Φθιώτιδας .

Τιμή: 20€

Κουνελάκια ΝΑΝΟΙ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ {6 κουνελάκια}

1 ΜΗΝΩΝ

{1 κουνελάκι 20 ευρω} {2 κουνελάκια 36 ευρω {18 το ένα} {3 κουνελάκια 45 ευρω { 15 το ένα} {και τα 6 μαζι 80 ευρω}

πωλουνται και 2 κλουβια 20 ευρω το ένα {60χ40 και 60χ30

Περιοχή:
Τιμή: 20€
Συζητήσιμη

Πωλούνται κουνέλια βιολογικής εκτροφής Νέας Ζηλανδίας από 2 μηνών και άνω έως την ηλικία της αναπαραγωγής. Τιμές από 20 ευρώ έως 50 ευρώ για τα ενήλικα αναπαραγωγής. Περιοχή Στυλίδα Φθιώτιδος.

Τιμή: 20€

Κουνελια γιγαντες 5 ευρω το κιλο και 6,5 το κιλο οι κουνελομανες ετοιμες. Στην ασινη αργολιδος.εξαιρετικης ποιοτητασ κρεατος και γρηγορη αναπτυξη του κουνελιου.φτανει σε βαρος τα5,5 με 6 κιλα.

Τιμή: 5€
Συζητήσιμη

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΛΑΓΟΚΟΥΝΕΛΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΑ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ 5 ΚΙΛΑ ΖΩΩΝ ΒΑΡΟΣ. ΔΙΑΛΕΓΜΕΝΑ ΖΩΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΠΕΙΡΑ ΜΑΣ. ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΚΛΟΥΒΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΒΟΣΚΗ. ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ. ΤΙΜΗ 35 ΕΥΡΩΙ.

Τιμή: 35€

Πωλούνται κουνέλια καθαρόαιμα γίγαντες με 5-6 ευρω το κιλο αναλογα την ηλικία.επίσης πωλουνται ετοιμες ζευγαρομένες κουνελομανες με μονο 6.50 ευρω το κιλο.Τα κουνελια φτανουν σε ββαροσ μεχρι και τα 6-7 κιλα.Eξαιρετικης ποιοτιτας κρεατος.Πωλουνται επισης και σφαγμενα κουνελια κατα παραγγελια με 7

Τιμή: 6€
Συζητήσιμη

Πωλούνται κουνέλια καθαρόαιμα γίγαντες με 5-6 ευρω το κιλο αναλογα την ηλικία.επίσης πωλουνται ετοιμες ζευγαρομένες κουνελομανες με μονο 6.50 ευρω το κιλο.Τα κουνελια φτανουν σε ββαροσ μεχρι και τα 6-7 κιλα.Σε ηλικια 6 μηνων ειναι ηδη 5 κιλά.εξαιρετικης ποιοτιτας κρεατος.Πωλουνται επισης και σφαγ

Τιμή: 6€
Συζητήσιμη

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΑ MINI MINI ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ.
25 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΝΑ ΤΑ ΔΥΟ 40 ΕΥΡΩ.
ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ.

Τιμή: 25€

Κουνελια ρατσας Καλιφόρνιας
1 μηνων 2 μηνων 3 μηνων αρσενικά - θηλυκά

Τιμή: 10€

Κουνέλια ράτσας Καλιφόρνιας και Πολωνίας-μισογιγαντες άριστης ποιότητας μάνες,αρσενικά και θηλυκά, μικρά και μεγάλα,μεγαλωμενα με αγνό τρόπο.

Τιμή: 0€
Συζητήσιμη

ΚΟΥΝΕΛΕΣ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΚΡΕΑΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Περιοχή:
Τιμή: 25€

κουνελια 3 μηνων καλη ρατσα

Τιμή: 7€

πουλαο φρεσκο κρεας απο κουνελια αλλα και ζωντανα απο καλες ρατσες μεγαλες και μικρες

Περιοχή:
Τιμή: 7€
Συζητήσιμη

Kounelia n.zilandias katharoaima...kai diastravrosis me germaniki petalouds megalomena me agnes trofes kai laxanika mikra kai megala kounelia ta megala pano apo 3 minon einai 15 euro

Τιμή: 10€

Πωλούνται κουνέλια ζωντανά και σφαγμένα!!!Περιοχή Λαζαρίνα Καρδίτσας

Τιμή: 0€
Συζητήσιμη

Πωλούνται κουνέλια καθαρόαιμα άσπρα Νέας Ζηλανδίας , μεγάλη απόδοση κρεατοπαραγωγής. Τιμή προσιτή. Μυτιλήνη

Περιοχή:
Τιμή: 15€
Συζητήσιμη

Πωλούνται κουνέλια καθαρόαιμα άσπρα Νέας Ζηλανδίας , μεγάλη απόδοση κρεατοπαραγωγής. Τιμή προσιτή. Μυτιλήνη

Περιοχή:
Τιμή: 15€
Συζητήσιμη

ΚΟΥΝΕΛΙΑ καθαρόαιμα Νέας Ζηλανδίας, Καλιφόρνιας και γερμανική πεταλούδα για κρέας, αναπαραγωγή και αναψυχή.
Μέγιστο βάρος 5-6 κιλά.
Διαθέσιμα αρσενικά και θηλυκά όλων των ηλικιών καθώς και μάνες εγκυμονούσες με υψηλό ένστικτο μητρότητας και μεγάλες τοκετοομάδες.
Τιμή∶20€

Τιμή: 20€

Σελίδες

Εγγραφή στο Κουνέλια

Τι είναι το Agrolisi.gr

Το agrolisi.gr είναι ένα ελληνικό site με αγγελίες, του οποίου κύριος και βασικός σκοπός είναι να βοηθήσει και να προσφέρει άμεσα λύσεις σε όσους ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με την ελληνική γη και όχι μόνο. Το όνομά μας εξηγεί τι είμαστε και τι επιδιώκουμε! Το agrolisi.gr απευθύνεται σε ιδιώτες, έμπορους, παραγωγούς, κτηνοτρόφους, αγρότες, κατασκευαστές κ.α. Όραμά μάς είναι να διευκολύνουμε τη διαδικασία και να αλλάξουμε τον τρόπο που πραγματοποιείται η αναζήτηση γεωργικών προϊόντων, οχημάτων, μηχανημάτων, ανταλλακτικών, καθώς και άλλων σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών στη χώρα μας.

Διαβαστε Περισσοτερα