Κρέατα νωπά

Πωλείται φρέσκο μοσχάρι βιολογικό, ελευθέρας βοσκής από παραγωγό .Η τροφή που τρώνε είναι αποκλειστικά φυσική βλάστηση. επίσης πωλείται και κιμάς .10 Ευρώ το κιλό χωρίς κόκκαλο και 8 Ευρώ το κιλό με κόκκαλο .Το κρέας δίνεται σε λιανική πώληση ή και ως προμήθεια σε μαγαζιά

Περιοχή:
Τιμή: 10€

Πωλούνται φρέσκα/Κατεψυγμένα κοτόπουλα βιολογικά,ημιελευθέρας βοσκής.Η τροφή που τρώνε,εκτός της φυσικής βλάστησης,προέρχονται απο βιολογικά σιτηρά τα οποία δίνουν στο κρέας μια πολύ ωραία γεύση με ελάχιστο λίπος.4 Ευρώ το κιλό.

Τιμή: 4€

Πωλούνται φρέσκα/κατεψυγμένα Κουνέλια οικόσιτα,ταϊσμένα με βιολογική τροφή,πολύ νόστιμα.Ζυγίζουν απο 2 έως 2,8 κιλά το καθένα,καθαρισμένα,έτοιμα για μαγείρεμα.Τιμη 8 ευρω το κιλο.

Τιμή: 8€
Εγγραφή στο Κρέατα νωπά

Τι είναι το Agrolisi.gr

Το agrolisi.gr είναι ένα ελληνικό site με αγγελίες, του οποίου κύριος και βασικός σκοπός είναι να βοηθήσει και να προσφέρει άμεσα λύσεις σε όσους ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με την ελληνική γη και όχι μόνο. Το όνομά μας εξηγεί τι είμαστε και τι επιδιώκουμε! Το agrolisi.gr απευθύνεται σε ιδιώτες, έμπορους, παραγωγούς, κτηνοτρόφους, αγρότες, κατασκευαστές κ.α. Όραμά μάς είναι να διευκολύνουμε τη διαδικασία και να αλλάξουμε τον τρόπο που πραγματοποιείται η αναζήτηση γεωργικών προϊόντων, οχημάτων, μηχανημάτων, ανταλλακτικών, καθώς και άλλων σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών στη χώρα μας.

Διαβαστε Περισσοτερα