Θρυμματιστές

ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ, DAMAC της νταγιαντας αε, 14Hp SUBARU μηχανη,θρυματιζει με ανεση 10cm ξυλου.

Περιοχή:
Τιμή: 2 150€
Συζητήσιμη

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 15 hp με μίζα
ΚΙΝΗΣΗ 4x2 η 4x4
Μαχαιρια διπλης κοπης ολικης σκληρυνσης ακονιζομενα κατα την κοπη
4 ΤΡΟΧΟΙ
ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟ
Κοπη 12cm max
CE ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Περιοχή:
Τιμή: 2 600€

ELIET MAESTRO βενζινοκίνητος θρυματιστής κλαδιών με μέγιστη ικανότητα τεμαχισμού κλαδιών διαμέτρου 5 cm. - Με κινητήρα MITSUBISHI GT600 6,0 Hp.Μεταχειρισμένος( 53 ωρες) λειτουργείας.

Τιμή: 599€

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΘΡΥΜΑΤΙΣΤΗΣ ΚΛΑΔΙΩΝ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΜΕ 2 ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΜΟΝΟ , ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΛΟΓΩ ΜΗ ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΙΣΧΥΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΑΚΤΕΡ ..

Τιμή: 1 200€
Συζητήσιμη

Θρυμματιστής κλαδιών για τρακτέρ YAMACHIPPER VR35-PTO Heavy duty. Προσφέρετε για επαγγελματική χρήση σε ανάγκες θρυμματισμού στο τομέα της δασοκομίας , της συντήρησης ή διακόσμησης κήπων, τις καλλιέργειες δέντρων ή κηπευτικών, την παραγωγή υλικού για ζωοτροφές, πέλλετ κ.α.

Τιμή: 3 260€

Aυτοκινούμενος θρυμματιστής κλαδιών YAMACHIPPER VR35-AUTO Heavy duty. Προσφέρετε για επαγγελματική χρήση σε ανάγκες θρυμματισμού στο τομέα της δασοκομίας , της συντήρησης ή διακόσμησης κήπων, τις καλλιέργειες δέντρων ή κηπευτικών, την παραγωγή υλικού για ζωοτροφές, καύσιμης ύλης και άλλα.

Τιμή: 3 490€

Θρυμματιστής κλαδιών YAMACHIPPER VR35 Heavy duty. Προσφέρετε για επαγγελματική χρήση σε ανάγκες θρυμματισμού στο τομέα της δασοκομίας , της συντήρησης ή διακόσμησης κήπων, τις καλλιέργειες δέντρων ή κηπευτικών, την παραγωγή υλικού για ζωοτροφές, καύσιμης ύλης και άλλα.

Τιμή: 2 990€

ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΘΡΥΜΑΤΙΣΤΗΣ ΚΛΑΔΙΩΝ ΤΡΑΚΤΕΡ ΒΑΡΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΑΧΥΤΑΤΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!

Περιοχή:
Τιμή: 800€

Πωλείται Δυνατός Τεμαχιστής - Βιοθρυμματιστής για κάθε χρήση (κλαδιά, φύλλωμα, χόρτα) VIKING (STIHL) με βενζινοκινητήρα. Μοντέλο: GB 370 S
Έχει λειτουργήσει περίπου 15 ώρες και είναι σε αρίστη κατάσταση.
Περιγραφή:

Περιοχή:
Τιμή: 650€

σχεδόν καινούργιος μπαίνει σε τρακτέρ κίνηση μεσώ του p.t.o απο 25hp πανω κοβει μεχρι και φ50 ξυλα δοκιμασμένο δεκτές και ανταλλαγεί με πατατοφυτευτη-εξαγωγέα περισσότερα απ το τηλ ...το βιντεο ειναι δικο μου ..

Περιοχή:
Τιμή: 2 000€
Συζητήσιμη
Εγγραφή στο Θρυμματιστές

Τι είναι το Agrolisi.gr

Το agrolisi.gr είναι ένα ελληνικό site με αγγελίες, του οποίου κύριος και βασικός σκοπός είναι να βοηθήσει και να προσφέρει άμεσα λύσεις σε όσους ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με την ελληνική γη και όχι μόνο. Το όνομά μας εξηγεί τι είμαστε και τι επιδιώκουμε! Το agrolisi.gr απευθύνεται σε ιδιώτες, έμπορους, παραγωγούς, κτηνοτρόφους, αγρότες, κατασκευαστές κ.α. Όραμά μάς είναι να διευκολύνουμε τη διαδικασία και να αλλάξουμε τον τρόπο που πραγματοποιείται η αναζήτηση γεωργικών προϊόντων, οχημάτων, μηχανημάτων, ανταλλακτικών, καθώς και άλλων σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών στη χώρα μας.

Διαβαστε Περισσοτερα