Νομός Χαλκιδικής

Πωλείται αγνό μέλι άνθεων, θυμάρι, πεύκο και έλατο παραγωγής.

Διατίθεται μεγάλη ποσότητα

Περιοχή. Μακεδονία και Εύβοια

Τιμή: 6€

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΟΣ ΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΖΕΤΟΡ ΚΡΥΣΤΑΛ 8011-S ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΔΙΣΚΟΣΒΑΡΝΑ, ΑΡΟΤΡΟ ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ. ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6946419377.

Τιμή: 6 000€
Συζητήσιμη

Αγια Παρασκευη ΠΩΛΕΙΤΑΙ Αγροτεμάχιο συνολικής επιφάνειας 8163 τ.μ. Τιμή: 1,000.000 € Αυτό το αγροτεμάχιο είναι πρώτο στην θάλασσα.Έχει πρόσοψη στην παραλία 90 μέτρα και βάθος 80 μέτρα.Είναι χωρισμένο σε δύο αρτιότητες που μπορούν να χτίσουν από 200τ.μ.Η τιμή της κάθε αρτιότητας είναι 500.000€.

Τιμή: 1 000 000€

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΥΚΟ ΦΕΤΙΝΗΣ ΣΟΔΕΙΑΣ.ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 6973387974.

Τιμή: 120€
Συζητήσιμη

Υπάρχει μία θέση εργασίας στο Νέο Μαρμαρά για έναν γενικό βοηθό διαφόρων και ποικίλων εργασιών αγροκτήματος σε 2 αγροκτήματα. Στο ένα θα ξεκινήσει πολύ σύντομα η κατασκευή κατοικίας οπότε θα υπάρχει και συμμετοχή ως βοηθός εκεί.

Τιμή: 0€

Πωλούνται βιολογικά φρέσκα αυγά από κότες πού τρώνε χόρτα περιοχή Νέα Καλλικρατεια 0.30 το αυγό

Τιμή: 30€

Βιολογικό αγνό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο απο μικροπαραγωγό.
Η τιμή του θα εξαρτηθεί απο την ποσότητα παραγγελίας. Για μικρή ποσότητα η τιμή ειναι 4,0 ευρώ το λίτρο

Τιμή: 4€
Συζητήσιμη

πωλουνται καθαροαιμα pitbullakia 2 μηνων απο εξαιρετικους γονεις μανα red nose πατερασ black nose 2 θυληκα και 1 αρσενικο

Τιμή: 150€

πωλουνται καθαροαιμα pitbullakia 2 μηνων απο εξαιρετικους γονεις μανα red nose πατερασ black nose 2 θυληκα και 1 αρσενικο

Τιμή: 150€

Πωλούνται μοσχάρια λιμουζίν στη περιοχή Συκιάς Χαλκιδικής από 5 μέχρι 8 μηνών. Η συγκεκριμένη ράτσα είναι ειδική για πάχυνση. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Τιμή: 1€
Συζητήσιμη

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΜΟΥΡΘΙΑ

12 ενηλικες μητερες
οι 5 γεννημενες ( 3 θηλυκα και 4 αρσενικα )
οι 7 ειναι εγκυες
+ 3 ενηλικα αρσενικα
+ 2 θηλυκα , γεννημενα το προηγουμενο ετος (1 χρονου)

Τιμή: 3 000€

Ελαιώνες 190 ελαιοδένδρων δίνονται για εκμετάλλευση στα Νέα Μουδανιά και στη Χαλκιδικής Τα δένδρα είναι ηλικίας 35 - 45 ετών τα 90 μη ποτιστικά και φρεσκοκλαδεμένα και τα 100 ποτιστικά ανεκμετάλλευτα από 8 ετίας.

Τιμή: 0€

Ενοικιάζεται αγροτεμάχιο 4,5 στρ. με ελαιόδενδρα στον Κόμβο Ν. Μουδανιών Χαλκιδικής με μεγάλη πρόσοψη σε Service Road . Τετραγωνισμένο, σε ύψωμα, άριστο σημείο, στο κεντρο της Χαλκιδικής

Τιμή: 600€

Πωλείται έξτρα παρθένο αγνό ελαιόλαδο από το Βάβδο Χαλκιδικής απευθείας από παραγωγό! Διατίθεται στον χώρο κατοικίας σας! Τενεκές 15 λίτρων.

Τιμή: 75€

Ελαιοραβδιστικό Kasei 4GS-50, με λίγες ώρες λειτουργίας. Συνοδεύεται από όλα τα παρελκόμενα του. Είναι βενζίνης. Αγορασμένο το 2017, καινούριο.

Τιμή: 150€

ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟΥΣ ΕΛΑΙΩΝΕΣ Ή ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΜΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ

Τιμή: 0€

ΠΩΛΗΣΗ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΠΕΠΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 12 ΧΡΟΝΩΝ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ (ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΡΑΔΕΣ) ΔΥΝΑΤΟ ΖΩΟ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΕΝΟ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ .

Τιμή: 500€
Συζητήσιμη

ΠΩΛΗΣΗ ΓΑΙΔΟΥΡΙΟΥ 6 ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΟΥΘ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΖΩΟ

Τιμή: 250€
Συζητήσιμη

ΠΩΛΗΣΗ ΓΑΙΔΟΥΡΙΩΝ ΜΑΜΑ ΣΑΛΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΠΡΑΟΥΝΙ ,6 ΧΡΟΝΩΝ Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ Ο ΓΙΟΣ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΑ ΖΩΑ Η ΜΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΠΠΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΗΣ.

Τιμή: 600€
Συζητήσιμη

ΠΩΛΗΣΗ ΓΑΙΔΟΥΡΑΣ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ 8 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΙΠΠΕΥΣΗΣ

Τιμή: 350€
Συζητήσιμη

Σελίδες

Εγγραφή στο Νομός Χαλκιδικής

Τι είναι το Agrolisi.gr

Το agrolisi.gr είναι ένα ελληνικό site με αγγελίες, του οποίου κύριος και βασικός σκοπός είναι να βοηθήσει και να προσφέρει άμεσα λύσεις σε όσους ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με την ελληνική γη και όχι μόνο. Το όνομά μας εξηγεί τι είμαστε και τι επιδιώκουμε! Το agrolisi.gr απευθύνεται σε ιδιώτες, έμπορους, παραγωγούς, κτηνοτρόφους, αγρότες, κατασκευαστές κ.α. Όραμά μάς είναι να διευκολύνουμε τη διαδικασία και να αλλάξουμε τον τρόπο που πραγματοποιείται η αναζήτηση γεωργικών προϊόντων, οχημάτων, μηχανημάτων, ανταλλακτικών, καθώς και άλλων σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών στη χώρα μας.

Διαβαστε Περισσοτερα