Τι είναι η Agrolisi.gr

Θέλεις να αξιοποιήσεις τη γη σου και να αυξήσεις τα έσοδά σου;

Η agrolisi.gr είναι ένα ελληνικό site με αγγελίες, του οποίου κύριος και βασικός σκοπός είναι να βοηθήσει και να προσφέρει άμεσα λύσεις σε όσους σχετίζονται, ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με την ελληνική γη και όχι μόνο. Το όνομά μας εξηγεί τι είμαστε και τι επιδιώκουμε! Η agrolisi.gr απευθύνεται σε ιδιώτες, έμπορους, παραγωγούς,γεωπόνους,κτηνοτρόφους, αγρότες, κατασκευαστές κ.α. Όραμα της ομάδας της AGROLISI.GR είναι να διευκολύνουμε τη διαδικασία και να αλλάξουμε τον τρόπο που πραγματοποιείται η αναζήτηση γεωργικών προϊόντων,εφοδίων, οχημάτων, μηχανημάτων, ανταλλακτικών, καθώς και άλλων σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών στη χώρα μας.

Αναζητάς ή παρέχεις προϊόντα & υπηρεσίες;

Αν θέλετε να αγοράσετε, να πουλήσετε, να ανταλλάξετε αγροτικά προϊόντα, οχήματα, μηχανήματα, ανταλλακτικά, υπηρεσίες και όχι μόνο, περιηγηθείτε στο agrolisi.gr και βρείτε άμεσα τις λύσεις που ζητάτε.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ!

Καταχωρήστε τα προϊόντα σας καινούρια ή μεταχειρισμένα στους χιλιάδες επισκέπτες της agrolisi.gr σε όλη την Ελλάδα, εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία δέσμευση.

Προβάλλεσαι και κερδίζεις!

Αν είστε έμποροι,συνεταιρισμοί,γεωπόνοι, παραγωγοί, κατασκευαστές κ.α. και γενικότερα θέλετε να αναδείξετε την επιχείρησή σας:

  1. Καταχωρήστε τις αγγελίες σας με αναλυτική περιγραφή, φωτογραφικό υλικό και βίντεο.
  2. Δημιουργήστε το προσωπικό σας προφίλ στην agrolisi.gr και διαχειριστείτε τη δική σας εταιρική σελίδα αγγελιών.
  3. Παράλληλα με την καταχώρηση των αγγελιών σας, καταχωρείστε αυτόματα και στον κατάλογο επαγγελματιών όλης της Ελλάδας.
  4. Διαφημίστε την επιχείρησή σας, αυξήστε τα κέρδη σας και επωφεληθείτε από την πώληση των προϊόντων σας.
  5. Επειδή τίποτα δεν πάει χαμένο.....

Τι είναι το Agrolisi.gr

Το agrolisi.gr είναι ένα ελληνικό site με αγγελίες, του οποίου κύριος και βασικός σκοπός είναι να βοηθήσει και να προσφέρει άμεσα λύσεις σε όσους ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με την ελληνική γη και όχι μόνο. Το όνομά μας εξηγεί τι είμαστε και τι επιδιώκουμε! Το agrolisi.gr απευθύνεται σε ιδιώτες, έμπορους, παραγωγούς, κτηνοτρόφους, αγρότες, κατασκευαστές κ.α. Όραμά μάς είναι να διευκολύνουμε τη διαδικασία και να αλλάξουμε τον τρόπο που πραγματοποιείται η αναζήτηση γεωργικών προϊόντων, οχημάτων, μηχανημάτων, ανταλλακτικών, καθώς και άλλων σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών στη χώρα μας.

Διαβαστε Περισσοτερα